Afscheid Jan Bout en Willy Spaan

De Economische Agenda 2018 – 2021 loopt succesvol ten einde en de Economic Board is klaar voor de volgende stap. Het jaar 2022 wordt een ambitieus jaar waarin de EBDB consistent blijft doorwerken aan een sterk economisch klimaat voor de Duin en Bollenstreek.

Per 31 december nemen boardleden Jan Bout (voorzitter) en Willy Spaan na drie jaar afscheid.

Behoud de vrije ruimte
Jan Bout: “Het was een mooie, maar ook zeer bewogen tijd. Ik wil alle bestuurders, ondernemers en andere betrokkenen graag bedanken voor de prettige samenwerking en het in mij gestelde vertrouwen. De Duin en Bollenstreek is een aantrekkelijke streek met veel mooie vrije ruimte. Ik voorspel dat er een continu gevecht zal zijn om deze ruimte. Mijn boodschap is: maak deze mooie regio economisch sterker, maar wel met het behoud van de vrije ruimte. Dan blijft dit een plek waar het goed leven, wonen en werken is.”

Samenwerking is sleutelwoord
Willy Spaan: “Ik heb met veel plezier meegedacht en bijdragen aan bij de Economic Board. Voor deze mooie regio liggen er veel kansen op het vlak van zorg en gezondheid. Samenwerking is daarbij het sleutelwoord. Ik zal mij vanaf de zijlijn blijven inspannen voor een krachtige en gezonde Duin en Bollenstreek.”

Nieuwe voorzitter: Marco Beijersbergen
Marco Beijersbergen, de huidige vicevoorzitter, heeft zich beschikbaar gesteld om het voorzitterschap van de Economic Board gedurende het overgangsjaar 2022 te vervullen. Marco is directeur van Cosine in Warmond, een hightech onderneming met maatwerkoplossingen voor ruimtevaart, luchtvaart, landbouw en fabrieken. Daarnaast is Marco hoogleraar Natuurkunde aan de Universiteit van Leiden.

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

Nieuwsbrieven

Nieuwbrief december 2022

Op dit moment is de EBDB in gesprek met de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Katwijk en Noordwijk over het nieuwe Uitvoeringsprogramma Economie van de Duin en Bollenstreek. Een programma voor een periode van vier jaar, met een verlenging van nog eens 4 jaar.

Lees verder »
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief oktober 2022

Op dit moment is de EBDB volop in gesprek met de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Katwijk en Noordwijk over het nieuwe Uitvoeringsprogramma Economie van de Duin en Bollenstreek

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.