EBDB praalwagen en het bloemencorso

Boardleden in de Klinkenberghal

21 april 2022 – The power of flowers! Vrolijkheid, blijheid en heel veel verbinding in de Duin en Bollenstreek. Vandaag namen de EBDB boardleden een kijkje in de Klinkenberghal waar ook de praalwagen van de Economic Board wordt ‘gestoken’. Wat een prachtig handwerk door de stekersverenigingen en wat worden alle praalwagen fantastisch mooi! Op de foto: EBDB voorzitter Marco Beijersbergen, burgemeester Noordwijk Wendy Verkleij, voorzitter Bloemencorso van de Bollenstreek Willem Heemskerk, burgemeester Hillegom Arie van Erk, directeur Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen Jos Vranken, EBDB directeur Lars Flinkerbusch, arrangeur Pascal Zijlmans en de harde werkers van de stekersverenigingen Eurokoor Nederland en Carnavalsvereniging De Vikings.

Het Bloemencorso van de Bollenstreek mag dit jaar, na twee stille jaren, weer rijden. Meer informatie over het corso, de route en achtergrondinformatie via bloemencorso-bollenstreek.nl

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

Bloemencorso Bollenstreek. Praalwagen. Mijn streek. Ons geluk.
Actualiteiten

Mijn streek. Ons geluk.

Nagenieten van het prachtige corsoweekend! Na twee stille jaren bracht het Bloemencorso van de Bollenstreek de inwoners en ondernemers uit de verschillende gemeenten weer heel dicht bij elkaar. Wat een prachtige bloemencreaties, blije mensen en stralend weer. De Duin en Bollenstreek op z’n best.

Lees verder »
Actualiteiten

Duin en Bollenstreek 2030

De Economic Board heeft afgelopen jaren, samen met de overheid, het bedrijfsleven en diverse kennisinstellingen een solide basis gelegd voor de versterking van de regionale economie. Op naar de vervolgstappen! In de 4Pager ‘Duin en Bollenstreek 2030’ leest u de EBDB toekomstvisie op de economie en brede welvaart in de regio.

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.