EBDB praalwagen en het bloemencorso

Boardleden in de Klinkenberghal

21 april 2022 – The power of flowers! Vrolijkheid, blijheid en heel veel verbinding in de Duin en Bollenstreek. Vandaag namen de EBDB boardleden een kijkje in de Klinkenberghal waar ook de praalwagen van de Economic Board wordt ‘gestoken’. Wat een prachtig handwerk door de stekersverenigingen en wat worden alle praalwagen fantastisch mooi! Op de foto: EBDB voorzitter Marco Beijersbergen, burgemeester Noordwijk Wendy Verkleij, voorzitter Bloemencorso van de Bollenstreek Willem Heemskerk, burgemeester Hillegom Arie van Erk, directeur Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen Jos Vranken, EBDB directeur Lars Flinkerbusch, arrangeur Pascal Zijlmans en de harde werkers van de stekersverenigingen Eurokoor Nederland en Carnavalsvereniging De Vikings.

Het Bloemencorso van de Bollenstreek mag dit jaar, na twee stille jaren, weer rijden. Meer informatie over het corso, de route en achtergrondinformatie via bloemencorso-bollenstreek.nl

Deel dit bericht

Andere berichten

Actualiteiten

EBDB in het nieuws

Gezond toerisme, een duurzame Greenport en het verbinden van kennisintensieve sectoren. Dat zijn de hoofdlijnen waaraan de Economic Board Duin- en Bollenstreek de komende jaren gaat werken. Lees het artikel uit het Leidsch Dagblad.

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.