EBDB praalwagen en het bloemencorso

Boardleden in de Klinkenberghal

21 april 2022 – The power of flowers! Vrolijkheid, blijheid en heel veel verbinding in de Duin en Bollenstreek. Vandaag namen de EBDB boardleden een kijkje in de Klinkenberghal waar ook de praalwagen van de Economic Board wordt ‘gestoken’. Wat een prachtig handwerk door de stekersverenigingen en wat worden alle praalwagen fantastisch mooi! Op de foto: EBDB voorzitter Marco Beijersbergen, burgemeester Noordwijk Wendy Verkleij, voorzitter Bloemencorso van de Bollenstreek Willem Heemskerk, burgemeester Hillegom Arie van Erk, directeur Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen Jos Vranken, EBDB directeur Lars Flinkerbusch, arrangeur Pascal Zijlmans en de harde werkers van de stekersverenigingen Eurokoor Nederland en Carnavalsvereniging De Vikings.

Het Bloemencorso van de Bollenstreek mag dit jaar, na twee stille jaren, weer rijden. Meer informatie over het corso, de route en achtergrondinformatie via bloemencorso-bollenstreek.nl

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief juli 2022

De Economische Agenda van de Duin en Bollenstreek ‘Samen succesvol’ is afgerond. De EBDB presenteerde haar eindverslag deze week aan wethouder Jan van Rijn (voorzitter bestuurlijk overleg economie). Het eindverslag laat de resultaten zien die behaald zijn in de periode 2018 – 2021.

Lees verder »
Actualiteiten

Terugblikken met Andries Middag

Andries Middag heeft afgelopen jaren een prominente rol vervuld bij de uitvoering van diverse mooie projecten van de Economische Agenda Duin en Bollenstreek 2018-2021. Per 1 juli start hij een nieuwe functie. Een korte terugblik met de voormalig programma manager van de Greenport Duin en Bollenstreek.

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.