EBDB adopteert praalwagen bloemencorso

De Economic Board Duin en Bollenstreek heeft last minute een praalwagen van de Stichting Bloemencorso Bollenstreek geadopteerd. Deze 16e praalwagen werd gistermiddag tijdens de persconferentie van het Bloemencorso 2022 gepresenteerd.

De praalwagen van de Economic Board is een ode aan de prachtige Duin en Bollenstreek. Met de schoenen op de voorste wagen wordt extra nadruk gelegd op de Duin en Bollen Vierdaagse. Dit is een nieuw Bollenstreek evenement dat van 13 tot en met 15 oktober 2022 plaatsvindt.

De titel van de wagen is ‘Mijn streek. Ons geluk.” Deze ode aan de Duin en Bollenstreek vertelt het volgende verhaal: “Wij zijn de Duin en Bollenstreek. Een prachtige regio aan de Nederlandse kust, tussen de bollenvelden, in het grootste aaneengesloten plassengebied van Nederland en met Nationaal Park Hollandse Duinen als achtertuin.”

Naam praalwagen: Mijn streek. Ons geluk.
Deelnemer: Economic Board Duin en Bollenstreek
Design: 52 graden noorderbreedte
Arrangement: Pascal Zijlmans
Steekwerk: Eurokoor Nederland en CV de Vikings

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

Actualiteiten

Terugblikken met Andries Middag

Andries Middag heeft afgelopen jaren een prominente rol vervuld bij de uitvoering van diverse mooie projecten van de Economische Agenda Duin en Bollenstreek 2018-2021. Per 1 juli start hij een nieuwe functie. Een korte terugblik met de voormalig programma manager van de Greenport Duin en Bollenstreek.

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.