Eerste editie DuinenBollen4daagse groot succes

Businesscase gezonde en energieke regio

Afgelopen week vond de eerste editie van de Duin en Bollen Vierdaagse plaats. Maar liefst 3000 wandelaars wandelden door de streek onder wisselende weersomstandigheden. Het evenement viel goed in de smaak bij de wandelaars én toeschouwers. In de dorpskernen werden gastvrije onthalen georganiseerd en er was veel reuring in de streek. De EBDB is trots op dit succes en feliciteert de organisatie met deze succesvolle eerste editie!

Lees meer op de website van de DuinenBollen4Daagse >>

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief oktober 2022

Op dit moment is de EBDB volop in gesprek met de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Katwijk en Noordwijk over het nieuwe Uitvoeringsprogramma Economie van de Duin en Bollenstreek

Lees verder »
Actualiteiten

GreenportLIVE 4 oktober

Businesscase Flower Science – Greenport Duin- en Bollenstreek en Wageningen University & Research organiseerden het evenement GreenportLIVE: Update PPS Fundamentele Systeemsprong.

Lees verder »
Actualiteiten

Eerste editie The Space Week een feit

Businesscase Space Tech – Van 25 september tot 2 oktober vond de eerste editie van ‘The Space Week’ plaats. Een 8-daags ruimtespektakel met evenementen en activiteiten. Met informatie en inspiratie voor bezoekers, bedrijven en investeerders.

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.