Bloemencorso Bollenstreek. Praalwagen. Mijn streek. Ons geluk.

Mijn streek. Ons geluk.

Nagenieten van het prachtige corsoweekend!
Na twee stille jaren bracht het Bloemencorso van de Bollenstreek de inwoners en ondernemers uit de verschillende gemeenten weer heel dicht bij elkaar. Wat een prachtige bloemencreaties, blije mensen en stralend weer. De Duin en Bollenstreek op z’n best. Chapeau voor alle geweldige vrijwilligers die dit mogelijk maken!

De EBDB is trots dat we dit jaar een bijdrage mochten leveren met het adopteren van de laatste praalwagen: Mijn streek. Ons Geluk. Een prachtige kleurrijke praalwagen waarin we alvast vooruitkijken naar een nieuw Bollenstreekbreed evenement, op naar de Duin en Bollen Vierdaagse van 13 t/m 16 oktober 2022.

Foto & concept: 52 graden noorderbreedte
Arrangeur: Pascal Zijlmans
Stekersverengingen: Eurokoor Nederland en Carnavalsvereniging De Vikings

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief juli 2022

De Economische Agenda van de Duin en Bollenstreek ‘Samen succesvol’ is afgerond. De EBDB presenteerde haar eindverslag deze week aan wethouder Jan van Rijn (voorzitter bestuurlijk overleg economie). Het eindverslag laat de resultaten zien die behaald zijn in de periode 2018 – 2021.

Lees verder »
Actualiteiten

Terugblikken met Andries Middag

Andries Middag heeft afgelopen jaren een prominente rol vervuld bij de uitvoering van diverse mooie projecten van de Economische Agenda Duin en Bollenstreek 2018-2021. Per 1 juli start hij een nieuwe functie. Een korte terugblik met de voormalig programma manager van de Greenport Duin en Bollenstreek.

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.