Bloemencorso Bollenstreek. Praalwagen. Mijn streek. Ons geluk.

Mijn streek. Ons geluk.

Nagenieten van het prachtige corsoweekend!
Na twee stille jaren bracht het Bloemencorso van de Bollenstreek de inwoners en ondernemers uit de verschillende gemeenten weer heel dicht bij elkaar. Wat een prachtige bloemencreaties, blije mensen en stralend weer. De Duin en Bollenstreek op z’n best. Chapeau voor alle geweldige vrijwilligers die dit mogelijk maken!

De EBDB is trots dat we dit jaar een bijdrage mochten leveren met het adopteren van de laatste praalwagen: Mijn streek. Ons Geluk. Een prachtige kleurrijke praalwagen waarin we alvast vooruitkijken naar een nieuw Bollenstreekbreed evenement, op naar de Duin en Bollen Vierdaagse van 13 t/m 16 oktober 2022.

Foto & concept: 52 graden noorderbreedte
Arrangeur: Pascal Zijlmans
Stekersverengingen: Eurokoor Nederland en Carnavalsvereniging De Vikings

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

EBDB praalwagen en het bloemencorso
Actualiteiten

Boardleden in de Klinkenberghal

The power of flowers! Vrolijkheid, blijheid en heel veel verbinding in de Duin en Bollenstreek. EBDB boardleden nemen een kijkje in de Klinkenberghal waar ook de praalwagen van de Economic Board wordt ‘gestoken’. Prachtig handwerk door de stekersverenigingen!

Lees verder »
Actualiteiten

Duin en Bollenstreek 2030

De Economic Board heeft afgelopen jaren, samen met de overheid, het bedrijfsleven en diverse kennisinstellingen een solide basis gelegd voor de versterking van de regionale economie. Op naar de vervolgstappen! In de 4Pager ‘Duin en Bollenstreek 2030’ leest u de EBDB toekomstvisie op de economie en brede welvaart in de regio.

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.