Bloemencorso Bollenstreek. Praalwagen. Mijn streek. Ons geluk.

Mijn streek. Ons geluk.

Nagenieten van het prachtige corsoweekend!
Na twee stille jaren bracht het Bloemencorso van de Bollenstreek de inwoners en ondernemers uit de verschillende gemeenten weer heel dicht bij elkaar. Wat een prachtige bloemencreaties, blije mensen en stralend weer. De Duin en Bollenstreek op z’n best. Chapeau voor alle geweldige vrijwilligers die dit mogelijk maken!

De EBDB is trots dat we dit jaar een bijdrage mochten leveren met het adopteren van de laatste praalwagen: Mijn streek. Ons Geluk. Een prachtige kleurrijke praalwagen waarin we alvast vooruitkijken naar een nieuw Bollenstreekbreed evenement, op naar de Duin en Bollen Vierdaagse van 13 t/m 16 oktober 2022.

Foto & concept: 52 graden noorderbreedte
Arrangeur: Pascal Zijlmans
Stekersverengingen: Eurokoor Nederland en Carnavalsvereniging De Vikings

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

Nieuwsbrieven

Nieuwbrief december 2022

Op dit moment is de EBDB in gesprek met de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Katwijk en Noordwijk over het nieuwe Uitvoeringsprogramma Economie van de Duin en Bollenstreek. Een programma voor een periode van vier jaar, met een verlenging van nog eens 4 jaar.

Lees verder »
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief oktober 2022

Op dit moment is de EBDB volop in gesprek met de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Katwijk en Noordwijk over het nieuwe Uitvoeringsprogramma Economie van de Duin en Bollenstreek

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.