Terugblik Economic Forum Duin- en Bollenstreek

Een week na het Forum blikken we terug op een geslaagde eerste (online) editie van het Economic Forum Duin- en Bollenstreek.

Interactie

Tijdens het Forum was er volop gelegenheid tot interactie. Bedankt voor het meedenken en meedoen. Bekijk in deze downloadbare PDF een selectie van de vragen, uitslagen polls en stellingen.

Blijf meedenken en meedoen: Word Vrijlander

Door jouw aanwezigheid en bijdrage aan het Economic Forum laat je zien het belang van Vrijlanders te ondersteunen. Meedoen als Vrijlander betekent dat je het manifest ondersteunt, meedenkt en meewerkt aan economische vernieuwing. Omdat wij het belangrijk vinden om juist nu iedereen te betrekken, is je start als Vrijlander geheel kosteloos en betaal je nu dus geen €250,- lidmaatschap als bedrijf.

>> Word Vrijlander

Terugkijken ochtend- en middagprogramma

Tijdens het ochtendprogramma stonden de onderwerpen ‘de status van de economie’, ‘de economische agenda’, ‘vestigingsklimaat’ en ‘kennis, onderwijs en arbeidsmarkt’ centraal.

>> Ochtendprogramma (integraal)

Tijdens het middagprogramma werd gesproken over ‘vernieuwing van de economie’ en ‘best practices in region building’ met de regio Zwolle en Eindhoven.

>> Middagprogramma (integraal)

Terugkijken per onderwerp

>> De status van de economie

>> De economische agenda

>> Vestigingsklimaat

>> Kennis, onderwijs en arbeidsmarkt

>> Vernieuwing van de economie

>> Best practices

16 juni 2021

PDF

Verslag Economic Board: voortgang, businesscases en projecten 2018 – 2021
Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

Actualiteiten

Afscheid Jan Bout en Willy Spaan

De Economische Agenda 2018 – 2021 loopt succesvol ten einde en de Economic Board is klaar voor de volgende stap. Het jaar 2022 wordt een ambitieus jaar waarin de EBDB consistent blijft doorwerken aan een sterk economisch klimaat voor de Duin en Bollenstreek.

Lees verder »
Actualiteiten

Op naar 2022!

Het jaar 2022 wordt een zogenaamd overgangsjaar voor de Economic Board. Lopende projecten uit de Economische Agenda 2018 – 2021 worden afgerond en de businesscase ‘Ondernemershuis’ wordt in het licht van de huidige tijd bekeken en eventueel opgestart.

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.