Terugblik Economic Forum Duin- en Bollenstreek

Een week na het Forum blikken we terug op een geslaagde eerste (online) editie van het Economic Forum Duin- en Bollenstreek.

Interactie

Tijdens het Forum was er volop gelegenheid tot interactie. Bedankt voor het meedenken en meedoen. Bekijk in deze downloadbare PDF een selectie van de vragen, uitslagen polls en stellingen.

Blijf meedenken en meedoen: Word Vrijlander

Door jouw aanwezigheid en bijdrage aan het Economic Forum laat je zien het belang van Vrijlanders te ondersteunen. Meedoen als Vrijlander betekent dat je het manifest ondersteunt, meedenkt en meewerkt aan economische vernieuwing. Omdat wij het belangrijk vinden om juist nu iedereen te betrekken, is je start als Vrijlander geheel kosteloos en betaal je nu dus geen €250,- lidmaatschap als bedrijf.

>> Word Vrijlander

Terugkijken ochtend- en middagprogramma

Tijdens het ochtendprogramma stonden de onderwerpen ‘de status van de economie’, ‘de economische agenda’, ‘vestigingsklimaat’ en ‘kennis, onderwijs en arbeidsmarkt’ centraal.

>> Ochtendprogramma (integraal)

Tijdens het middagprogramma werd gesproken over ‘vernieuwing van de economie’ en ‘best practices in region building’ met de regio Zwolle en Eindhoven.

>> Middagprogramma (integraal)

Terugkijken per onderwerp

>> De status van de economie

>> De economische agenda

>> Vestigingsklimaat

>> Kennis, onderwijs en arbeidsmarkt

>> Vernieuwing van de economie

>> Best practices

19 oktober 2022

PDF

Advies uitvoeringsprogramma en organisatie economie Duin- en Bollenstreek 2023-2026 (Bureau BUITEN)
Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

Nieuwsbrieven

Nieuwbrief december 2022

Op dit moment is de EBDB in gesprek met de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Katwijk en Noordwijk over het nieuwe Uitvoeringsprogramma Economie van de Duin en Bollenstreek. Een programma voor een periode van vier jaar, met een verlenging van nog eens 4 jaar.

Lees verder »
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief oktober 2022

Op dit moment is de EBDB volop in gesprek met de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Katwijk en Noordwijk over het nieuwe Uitvoeringsprogramma Economie van de Duin en Bollenstreek

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.