Terugblik Economic Forum Duin- en Bollenstreek

Een week na het Forum blikken we terug op een geslaagde eerste (online) editie van het Economic Forum Duin- en Bollenstreek.

Interactie

Tijdens het Forum was er volop gelegenheid tot interactie. Bedankt voor het meedenken en meedoen. Bekijk in deze downloadbare PDF een selectie van de vragen, uitslagen polls en stellingen.

Blijf meedenken en meedoen: Word Vrijlander

Door jouw aanwezigheid en bijdrage aan het Economic Forum laat je zien het belang van Vrijlanders te ondersteunen. Meedoen als Vrijlander betekent dat je het manifest ondersteunt, meedenkt en meewerkt aan economische vernieuwing. Omdat wij het belangrijk vinden om juist nu iedereen te betrekken, is je start als Vrijlander geheel kosteloos en betaal je nu dus geen €250,- lidmaatschap als bedrijf.

>> Word Vrijlander

Terugkijken ochtend- en middagprogramma

Tijdens het ochtendprogramma stonden de onderwerpen ‘de status van de economie’, ‘de economische agenda’, ‘vestigingsklimaat’ en ‘kennis, onderwijs en arbeidsmarkt’ centraal.

>> Ochtendprogramma (integraal)

Tijdens het middagprogramma werd gesproken over ‘vernieuwing van de economie’ en ‘best practices in region building’ met de regio Zwolle en Eindhoven.

>> Middagprogramma (integraal)

Terugkijken per onderwerp

>> De status van de economie

>> De economische agenda

>> Vestigingsklimaat

>> Kennis, onderwijs en arbeidsmarkt

>> Vernieuwing van de economie

>> Best practices

29 juni 2023

PDF

Uitvoeringsagenda Duin en Bollenstreek (DBS)
Deel dit bericht

Andere berichten

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.