Terugblik Economic Forum Duin- en Bollenstreek

Een week na het Forum blikken we terug op een geslaagde eerste (online) editie van het Economic Forum Duin- en Bollenstreek.

Interactie

Tijdens het Forum was er volop gelegenheid tot interactie. Bedankt voor het meedenken en meedoen. Bekijk in deze downloadbare PDF een selectie van de vragen, uitslagen polls en stellingen.

Blijf meedenken en meedoen: Word Vrijlander

Door jouw aanwezigheid en bijdrage aan het Economic Forum laat je zien het belang van Vrijlanders te ondersteunen. Meedoen als Vrijlander betekent dat je het manifest ondersteunt, meedenkt en meewerkt aan economische vernieuwing. Omdat wij het belangrijk vinden om juist nu iedereen te betrekken, is je start als Vrijlander geheel kosteloos en betaal je nu dus geen €250,- lidmaatschap als bedrijf.

>> Word Vrijlander

Terugkijken ochtend- en middagprogramma

Tijdens het ochtendprogramma stonden de onderwerpen ‘de status van de economie’, ‘de economische agenda’, ‘vestigingsklimaat’ en ‘kennis, onderwijs en arbeidsmarkt’ centraal.

>> Ochtendprogramma (integraal)

Tijdens het middagprogramma werd gesproken over ‘vernieuwing van de economie’ en ‘best practices in region building’ met de regio Zwolle en Eindhoven.

>> Middagprogramma (integraal)

Terugkijken per onderwerp

>> De status van de economie

>> De economische agenda

>> Vestigingsklimaat

>> Kennis, onderwijs en arbeidsmarkt

>> Vernieuwing van de economie

>> Best practices

18 april 2022

PDF

Duin en Bollenstreek 2030: de visie van de Economic Board (4-pager)
Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

Actualiteiten

Terugblikken met Andries Middag

Andries Middag heeft afgelopen jaren een prominente rol vervuld bij de uitvoering van diverse mooie projecten van de Economische Agenda Duin en Bollenstreek 2018-2021. Per 1 juli start hij een nieuwe functie. Een korte terugblik met de voormalig programma manager van de Greenport Duin en Bollenstreek.

Lees verder »

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.