Op donderdag 4 februari 2021 organiseert de EBDB in samenwerking met Stichting Greenport Duin- en Bollenstreek het Economic Forum Duin- en Bollenstreek: het kennis- en inspiratiecongres voor en door de regio. Thema: Samenwerken aan economische dynamiek in de regio.

Het congres bestaat uit twee dagdelen. In de ochtend starten we met de economische ontwikkelingen op regionaal, provinciaal en landelijk niveau. De middagsessie staat in het teken van vernieuwing van de economie.

Programma ochtend

  • 10.15 uur – Digitaal ontvangst
  • 10.30 uur – Start Forum: De status van de economie

Waar staan we nu vanuit regionaal perspectief? Hoe werken we samen aan de vernieuwing van de economie en hoe zorgen we voor die economische dynamiek in de regio?

  • 10.55 uur – De economische agenda

Space in Between en de economische agenda, de verbinding met provinciale en landelijke (groei) agenda.

  • 11.20 uur – Vestigingsklimaat

Ruimte voor ondernemers en versterken van innovatiekracht.

  • 11.45 uur – Kennis, Onderwijs en Arbeidsmarkt

Hoe zorgen we ervoor dat we de kennis binnen de regio behouden en versterken?

  • 12.15 uur – Einde ochtendprogramma

Programma middag

  • 14.15 uur – Digitaal ontvangst
  • 14.30 uur – Start Forum – Vernieuwing van de economie

Waar liggen de kansen voor deze regio?

  • 15.10 uur – Best practices in ‘region building’

Regio Zwolle en Eindhoven werken allebei succesvol aan economische dynamiek in de regio.

  • 15.45 uur – Einde Economic Forum

Dagvoorzitter Joost Hoebink
Joost Hoebink (1984) is eigenlijk al zolang hij kan praten presentator. Na gewerkt te hebben als verslaggever voor NPO Radio 1 werd hij gegrepen door de kracht van live-events. Inmiddels heeft hij ruim 1.500 bijeenkomsten in binnen- en buitenland op zijn naam staan, waarin hij duizenden professionals het podium gaf in interviews en debatten. Altijd zo interactief mogelijk, dus wegklikken kan niet! Al vijf jaar op rij is hij Nederlands meest geboekte dagvoorzitter.

Online editie
Dit Forum wordt georganiseerd met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Dit eerste Economic Forum is een online congres met tegelijkertijd fysieke elementen. Deelnemers volgen het programma via een online uitzending en kunnen interactief deelnemen. Een congres vol inspiratie, kennis, interactie en verbinding.

NH Conference Centre Leeuwenhorst
Het Economic Forum Duin- en Bollenstreek wordt live uitgezonden vanuit NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Aan dit Forum zijn geen kosten verbonden. Je kan je via onderstaande button registreren.

Bekijk de uitnodiging >>

Registreren >>

Economic Board Duin- en Bollenstreek