SAVE THE DATE
Economic Forum Duin- en Bollenstreek

Let op: Dinsdag 2 februari bleek een populaire dag te zijn voor bijeenkomsten. Daarom hebben we besloten het Economic Forum Duin- en Bollenstreek te verplaatsen en terug te brengen naar één dag.

Op donderdag 4 februari 2021 organiseert de EBDB in samenwerking met Stichting Greenport Duin- en Bollenstreek het Economic Forum Duin- en Bollenstreek: het kennis- en inspiratiecongres voor en door de regio. Met als thema: Samenwerken aan economische dynamiek in de regio!

Het forum

Het forum bestaat uit twee dagdelen. In de ochtend starten we met de economische ontwikkelingen op regionaal, provinciaal en landelijk niveau. Daarbij komen de onderwerpen Vestigingsklimaat & Kennis, Onderwijs en Arbeidsmarkt aan bod.

De middagsessie staat in het teken van vernieuwing van de economie. Dit bespreken we aan de hand van best practices en zoomen we in op de kansen die er liggen voor de Duin- en Bollenstreek. Er is daarbij aandacht voor de vier sectoren uit de economische agenda: Toerisme, Zorg, Space/Tech en Greenport.

Hybride editie

Dit Forum wordt georganiseerd met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Het eerste Economic Forum is een hybride editie; een online event met tegelijkertijd fysieke elementen. Bezoekers volgen het programma via een online uitzending en kunnen interactief deelnemen. Een congres vol inspiratie, kennis, interactie en verbinding.

Voorinschrijving

Aan dit forum zijn geen kosten verbonden. Via de voorinschrijving reserveer je alvast een digitale stoel. Begin december ontvang je van ons de uitnodiging en een verzoek tot registratie.

JA, IK WIL MIJ INSCHRIJVEN>>

Economic Board Duin- en Bollenstreek