Gedeputeerden Van der Sande en Bom-Lemstra op werkbezoek Duin- en Bollenstreek

22 augustus 2016
Afgelopen vrijdag waren gedeputeerden Van der Sande en Bom-Lemstra van de provincie Zuid-Holland op werkbezoek in Teylingen. De gedeputeerden spraken met burgemeesters, wethouders en ondernemers over de voortgang van bestaande samenwerkingsafspraken in de Duin- en Bollenstreek. Ook werd uitgebreid gesproken over de economische agenda en de tien projecten die in deze agenda zijn opgenomen. ‘Het was goed om de tijd met elkaar te nemen om onze samenwerking en om kansrijke economische ontwikkelingen in onze regio onder de loep te nemen’ vond burgemeester Carla Breuer.

Schouders onder economische groei

Tijdens een rondleiding op het Greenib Business Park in Warmond/Sassenheim kregen de bestuurders toelichtingen van Cosine Measurement Systems, Verpakapotheek en O’Neill.

Het werkbezoek werd afgesloten met een open gesprek met een aantal ondernemers. Benadrukt werd dat voor economische groei en nieuwe werkgelegenheid in de regio samenwerking tussen gemeenten en bedrijfsleven van groot belang is. Wethouder Bas Brekelmans: ‘Onze regio bruist van ondernemerschap maar economisch valt er nog het nodige te winnen. Samen met bedrijfsleven zetten we de schouders onder een economisch sterkere regio. We zijn blij met de interesse van de provincie in dit onderwerp.’

Economic Board Duin- en Bollenstreek