Terugblik Economic Forum Duin- en Bollenstreek – 

Een week na het Forum blikken we terug op een geslaagde eerste (online) editie van het Economic Forum Duin- en Bollenstreek.

>> Bekijk hier de compilatie van de dag

 

Interactie
Tijdens het Forum was er volop gelegenheid tot interactie. Bedankt voor het meedenken en meedoen. Bekijk hieronder een selectie van de vragen, uitslagen polls en stellingen.

>> Bekijk de output van het programma


Blijf meedenken en meedoen: Word Vrijlander
Door jouw aanwezigheid en bijdrage aan het Economic Forum laat je zien het belang van Vrijlanders te ondersteunen. Meedoen als Vrijlander betekent dat je het manifest ondersteunt, meedenkt en meewerkt aan economische vernieuwing. Omdat wij het belangrijk vinden om juist nu iedereen te betrekken, is je start als Vrijlander geheel kosteloos en betaal je nu dus geen €250,- lidmaatschap als bedrijf.

>> Word Vrijlander

 

Terugkijken ochtend- en middagprogramma
Tijdens het ochtendprogramma stonden de onderwerpen ‘de status van de economie’, ‘de economische agenda’, ‘vestigingsklimaat’ en ‘kennis, onderwijs en arbeidsmarkt’ centraal.

>> Ochtendprogramma (integraal)

Tijdens het middagprogramma werd gesproken over ‘vernieuwing van de economie’ en ‘best practices in region building’ met de regio Zwolle en Eindhoven.

>> Middagprogramma (integraal)

 

Terugkijken per onderwerp

>> De status van de economie
>> De economische agenda
>> Vestigingsklimaat
>> Kennis, onderwijs en arbeidsmarkt
>> Vernieuwing van de economie
>> Best practices

Economic Board Duin- en Bollenstreek