Over Vrijlanders

Over Vrijlanders

Samen brengen we balans in belangen ten aanzien van wonen, werken, recreëren en creëren we het heden en de toekomst van onze Space in Between. Ons vrije land tussen de grote steden. Om collectieve richting, visie en ruimte te creëren is de EBDB in 2019 een co-creatieproces gestart om met meer dan 100 stakeholders een gemeenschappelijke visie en collectieve energie te realiseren. Dit heeft geresulteerd in ‘Space in between’ als leidraad en kompas voor de ontwikkeling van de Duin & Bollenstreek. Steeds weer stellen we ons de vraag: “Blijven en worden we hiermee dat Vrije land tussen de steden waar alles kan groeien en bloeien?”.

 

ONZE VRIJE RUIMTE IS KWETSBAAR

Kijk om je heen. Je bent omringd door strand, zee, duinen en uitgestrekte bollenvelden. Jij geniet toch ook van de vrije ruimte die onze regio bijzonder maakt? Wij zien een wereld die doorlopend en versneld transformeert. Elke dag weer worden we voor nieuwe uitdagingen gesteld en ontstaan er kansen die verandering afdwingen. We luisteren naar de individuele belangen en brengen dat tot een gezamenlijk belang. Samen geven we onze vrije ruimte vorm. Dat is waar Vrijlanders voor staan en gaan.

 

SAMEN KOMEN WE VERDER

Hoe gaan we om met de kansen en uitdagingen die zich elke dag voor doet? Hoe zorgen we voor de juiste inzichten en draagvlak? Wij weten het niet beter dan jij. Jij weet het niet beter dan een ander. Samen organiseren we continu aandacht voor thema’s die de regio raken. En jagen we samenwerking aan om er iets mee te doen. Vanuit ons ondernemerschap en onze gezamenlijke trots op de Duin- en Bollenstreek.

Play Video

WERKEN AAN DE THEMA’S VAN VANDAAG

We hebben oog voor de thema’s van vandaag. Maar we zijn nuchter genoeg om te beseffen dat er continu nieuwe uitdagingen en vraagstukken gaan ontstaan. De kennis en overtuiging die we nodig hebben, ligt opgesloten in ons collectief. Wat we nodig hebben is continue aandacht voor grensoverschrijdende thema’s.

MIS NIETS … VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.